Taloushallinta Leiska Oy

Olemme asiakaslähtöinen tilitoimisto- ja controller-palveluja tarjoava yritys Lahdessa. Nykyaikaisten, sähköisten asiointipalvelujen avulla palvelemme laajaa asiakaskuntaa koko Suomen alueella, aina yhden henkilön pienyrityksistä suuriin kansainvälisiin konserneihin. Pitkän linjan taloushallinnon ammattilaisina toteutamme kaikki kirjanpitopalvelut joustavasti ja luotettavasti, asiakkaan parasta ajatellen.

Olemme enemmän kuin pelkkä tilitoimisto

Asiakkaille tahdomme olla enemmän kuin pelkkä tilitoimisto. Olemme helposti lähestyttäviä ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti, paneutuen aina asiakkaamme yrityksen toimintaan astetta syvemmälle. Toimimme yrityksen johdon läheisenä kumppanina, tuottaen päätöksenteon tueksi luotettavaa ja asianmukaista taloustietoa. Osaamme tulkita lukuja ja ennakoida yrityksen toimintaa, jolloin autamme myös reagoimaan mahdollisiin toimenpiteisiin nopeastikin. Yksi parhaita puoliamme onkin hyvä ongelmanratkaisukyky sekä laaja ja monipuolinen talousosaaminen yhdistettynä analyyttiseen ja liiketoimintalähtöiseen tapaan toimia.

Tuemme, autamme ja ohjaamme yritystäsi kaikissa taloushallinnon asioissa.

Heini Vilvala

Toimitusjohtaja
KTM
Puh: 044 050 2798
heini.vilvala(at)taleiska.fi

Heinillä on erittäin monipuolinen työkokemus erilaisista, vastuullisista taloushallinnon tehtävistä. Hän on toiminut laskentapäällikkönä, controllerina ja talousjohtajana sekä vastannut mm. erillisyhtiöiden ja konsernin tilinpäätöksistä, talous- ja kustannusraportointien luomisesta ja niiden kehittämisestä ja seurannasta. Lisäksi Heini on hoitanut henkilöstö- ja IT-asioita ja toiminut projektipäällikkönä ERP-suunnitteluprojektissa. Hänellä on myös Venäjän kirjanpidon tuntemus.

Taloushallinnon tehtävien lisäksi kokemusta on kertynyt myös hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä. Työ on edellyttänyt laajan talousosaamisen lisäksi toiminta- ja valmistusprosesseihin perehtymistä ja niiden syvällistä ymmärtämistä.

Leila Hämäläinen

Kirjanpitopäällikkö
KLT, TAL-Controller
Puh. 0400 845 178
leila.hamalainen(at)taleiska.fi

Leila on työskennellyt kirjanpito- ja taloushallintotehtävissä vuodesta 1980 alkaen. Hän on ollut sekä palvelu- että teollisuusyhtiöissä kirjanpitopäällikkönä sekä toiminut vastuullisena tilitoimiston vetäjänä yhteensä n. 20 vuotta. Hän on toiminut myös Taloushallintoliiton auktorisoiman tilitoimiston vastaavana vetäjänä. Vuosien varrella Leila on täydentänyt ja vahvistanut osaamistaan suorittamalla mm. arvostetun KLT-tutkinnon sekä käymällä Taloushallintoliiton TAL-Controller koulutuksen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Olemme asiakaslähtöisesti toimiva ja työhön suurella sydämellä suhtautuva yritys. Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka voimme auttaa yritystänne taloushallinnon asioissa.