Meille töihin

Taloushallinta Leiska Oy on tilitoimisto- ja controller-palveluja tarjoava yritys Lahden keskustassa. Asiakkainamme ovat niin yhden henkilön yritykset kuin konsernit, joita palvelemme koko Suomen alueella. Toimintaperiaattemme on toimia aina asiakaslähtöisesti – tukien, auttaen ja ohjaten asiakkaitamme kaikissa taloushallinnon asioissa. 

Meillä työskentelee pieni, mutta pippurisen vahva työtiimi, jossa laajan asiakaskunnan lisäksi myös osaaminen on laajaa. Etsimme nyt rentoon ja ystävälliseen joukkoomme tiimiämme täydentämään 

TALOUSHALLINNON TALENTTIA


Millaisia me olemme

Emme työskentele otsa rypyssä, vaan tarjoamme sinulle oikeasti mukavan työpaikan, jossa olet kuin osa perhettä. Tarjoamme kiinnostavia haasteista – juuri sellaisia, missä saat näyttää terävät kyntesi. Luotamme käsiisi kiinnostavia kokonaisuuksia, joissa pääset syventymään asiakkuuksiin pintaa syvemmälle ja toimia osana heidän liiketoimintaa tukevaa taloushallintoa. Saat siis nautittavaksi koko kakun, et vain yhtä palaa siitä. Kakku voi olla pieni yritys tai iso konserni, riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää myös jo ennestään vahvaa osaamista. Haluamme olla aina askeleen edellä ja kannustamme sinuakin uuden oppimiseen. Voit syventää omaa osaamistasi tai erikoistua kirjanpidon ja/tai verotuksen eri osa-alueisiin ja tulla parhaaksi mahdolliseksi erikoisosaajaksi – saat siihen meiltä täyden tuen.

Voit työskennellä joko Lahden toimistossamme ja halutessasi osittain myös etänä.

Tunnistatko tästä itsesi?

Me itse työskentelemme suurella sydämellä ja siksi toivomme samanlaista innostusta työtäsi kohtaan myös sinulta. Mikäli olet sitoutunut, tarkka ja oma-aloitteinen, ja sinulla on hyvä stressinsietokyky sekä rautaiset hermot, kuulostat sopivalta joukkoomme. Lisäksi pitelet käsissäsi tottuneesti useita lankoja yhtä aikaa ja kestät välillä lähes hallitsematonta keskeneräisyyttä. 

Sinulla tulisi olla vähintään taloushallinnon perustutkinto ja työkokemusta muutaman vuoden ajalta. Emme kuitenkaan karsasta uransa alkutaipaleella olevia, mikäli se kuuluisa asenne on kohdallaan – tällöin oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat avainasemassa. 

Kuulemme mielellämme sinusta

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi, koulutuksestasi sekä aiemmasta työkokemuksesta. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja kyselyt voi lähettää osoitteeseen: heini.vilvala@taleiska.fi. Voit myös soittaa Heinille numeroon 044 050 2798.

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme?

Mikäli jäit kaipaamaan lisätietoja, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme enemmän yrityksestämme ja meistä.