Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikköpalvelu on hyvä ratkaisu silloin, kun yrityksesi tarvitsee nopeasti ammattilaista hoitamaan talouspäällikön toimea, mutta omat resurssit tai yrityksen oma osaaminen eivät riitä. Avullamme yrityksesi pysyy ajan tasalla, ja jopa askeleen edellä, taloushallinnon asioissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Meiltä saat eri alojen ja erikokoisten yritysten tarpeisiin räätälöidyt talouspäällikköpalvelut, joko vakituiseksi osaksi yrityksesi toimintaa tai yksittäisten projektien ajaksi.

Ulkoistettu talouspäällikkö on luotettava ammattilainen yrityksesi tueksi

Yrityksen ulkopuolelta tuleva talouspäällikkö on usein mitä parhain näkemään yrityksen toiminnot uusin silmin. Talouspäällikköpalvelumme avulla voit kehittää yrityksesi taloushallintoa toimivammaksi, ja saat luotettavaa lisätietoa ja ulkopuolisen näkemyksen raporttien analysointiin ja ennusteiden laatimiseen.


Talouspäällikkönä seuraamme yrityksesi eri taloushallinnon prosesseja, toimimme neuvonantajana taloushallintoon liittyvissä asioissa ja kehitämme raportoinnista selkeälukuisen ja johdon päätöksentekoa tukevan. Olemme palveleva, luotettava ja joustava lisä yrityksellenne.

Kenelle talouspäällikköpalvelut soveltuvat?

Talouspäällikköpalvelut soveltuvat mille tahansa yritykselle, aina yhden henkilön pienyrityksestä suuriin konserneihin. Meiltä saat apua kokonaisvaltaiseen taloushallintoon sekä ennakoivaan kirjanpitoon, jolloin mahdollisiin kassavirtavaihteluihin on helpompi puuttua ajoissa. Pienet yritykset, joissa resurssit ovat rajallisemmat, hyötyvät talouspäällikköpalveluista erityisesti. 

Hoidamme puolestanne mm. 

  • raporttien analysoinnit ja niihin pohjautuvien ennusteiden tekemisen
  • budjetoinnit ja budjettiseurannat
  • kustannuslaskelmat
  • tilinpäätös- ja kassavirta-analyysit
  • sekä muut taloushallinnon ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät asiat

Talouspäällikköpalvelumme on luotettava
ja joustava lisä yrityksellenne. 

Tarvitseeko talousosastosi vahvistusta?

Meiltä löytyy vankkaa ammattitaitoa erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin. Ota yhteyttä, niin jutellaan missä muodossa talouspäällikköpalvelumme soveltuvat teidän yrityksellenne.