Taloushallinto- ja kirjanpitopalvelut

Tarjoamme laajaa taloushallinnon osaamista eri aloille, yrityksen koosta ja yhtiömuodoista riippumatta. Kokonaisvaltaiset kirjanpito- ja toimistopalvelut mahdollistavat yrityksen taloudellisen toiminnan reaaliaikaisen ohjauksen sekä suunnittelun ja ennustamisen. Sähköisen asioinnin ansiosta toimiminen on helppoa ja nopeaa. Kirjanpitopalvelujemme avulla yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseen ja jättää taloushallinnosta huolehtimisen kokonaan meille.

Tarjoamme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa sekä yksittäisiä kirjanpitopalveluita

Meillä on vuosien mittaan kertynyt vankka osaaminen eri yhtiömuotojen lakisääteisestä kirjanpidosta. Oli yrityksesi pieni tai suuri, toteutamme kokonaisvaltaisesti ja helposti ymmärrettävästi yrityksesi kirjanpidon ja taloudenhallinnan. Myös yksittäisinä projektiluonteisina töinä. 

Monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut

Halutessasi olemme yrityksesi talousosasto, talouspäällikkö ja controller. Hoidamme puolestanne talous- ja palkkahallinnon tehtävät luotettavasti ja pitkään kokemukseen pohjautuvalla ammattitaidolla. Seurannan ja raportoinnin avulla suunnittelemme yhdessä yrityksesi tulevaisuuden sekä mietimme keinot, joilla saavuttaa tavoitteet. Toimimme myös yrityksen johdon läheisenä kumppanina ja tuotamme päätöksenteon tueksi luotettavaa, helppolukuista ja ajantasaista taloustietoa.

Kustannuslaskelmat, tilinpäätösanalyysit, veroilmoitukset ja muut yksittäiset kirjanpitopalvelut

Mikäli yritykselläsi löytyy talousosaamista, mutta tarvitset lisäresursseja taloushallintoon, autamme myös yksittäisissä kirjanpitopalveluissa. Halutessasi voit hoitaa jonkin osa-alueen itse  ja antaa meidän hoidettavaksi muut taloushallinnon asiat. Meiltä saat tarvittaessa myös budjetoinnit ja budjettiseurannat, kustannuslaskelmat, räätälöidyt raportit, tilinpäätös- ja kassavirta-analyysit sekä investointilaskelmat ja konsernilaskennat. Teemme myös vero- ja muut viranomaisilmoitukset puolestasi.

Sähköinen taloushallinto

Sähköiset asiointipalvelut mahdollistavat asiakkaiden palvelemisen ympäri Suomen. Meillä on useiden eri kirjanpito-ohjelmien ja ERP-järjestelmien osaamista, joilla helpotamme yrityksesi taloushallintoa huomattavasti. Voit toimittaa meille sähköisesti kuitit ja muut tarvittavat aineistot – nopeasti ja vaivattomasti. Tämä helpottaa käytäntöä huomattavasti, säästää työaikaasi sekä pienentää toimitettavien aineistojen katoamisriskiä. Voit myös tarkastella järjestelmään tallennettuja raportteja, vaikkapa puhelimellasi. Yhteydenpito kanssamme on joustavaa ja nopeaa, ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakaslähtöistä huolenpitoa – aina sama
yhteyshenkilö kaikissa yrityksesi asioissa.

Meiltä saat kaikki kirjanpitopalvelut yhtiömuodosta riippumatta

Autamme kaikissa taloushallinnon asioissa ja toteutamme eri yhtiömuotojen kirjanpitopalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!