Konsultointi ja koulutus

Meillä on useiden vuosien kokemusta eri toimialojen ja erikokoisten yritysten talousjohtamisen ja strategisen talousohjauksen konsultoinnista. Vahvuutenamme on asiakaslähtöinen toiminta sekä tietotaidon ja erilaisten sähköisten työnkalujen, kuten raportointi- ja budjetointijärjestelmien osaamisen yhdistäminen. Konsultointimme avulla autamme asiakkaitamme kehittämään yrityksensä taloushallintoa sekä toimimme johdon apuna niin päivittäisissä töissä kuin muutostilanteissa.

Konsultointipalvelumme lisää taloushallinnon ymmärtämistä

Täydennä yrityksesi osaamista konsultointipalvelumme avulla. Autamme mm. ymmärtämään taloushallinnon prosesseja ja niiden kehittämistä yrityksen toimintaa tukeviksi sekä erilaisten raporttien ja analyysien tulkitsemisessa. 

Konsultointipalvelumme auttaa mm. 

  • yhtiö- ja vero-oikeudellisissa asioissa
  • yrityksen arvonmäärityksessä liikkeenluovutusten ja yritysostojen yhteydessä
  • erilaisissa yritys- ja rahoitusjärjestelyissä
  • budjetoinnissa ja rahoitussuunnittelussa
  • veroneuvonnassa 
  • sekä avustamme due-diligence projekteissa

Taloushallinnon koulutukset yrityksille ja oppilaitoksille

Järjestämme yrityksille ja oppilaitoksille taloushallinnon koulutuksia, joiden avulla voi kehittää osaamista monipuolisemmaksi. Koulutamme esimerkiksi yrityksen työntekijöitä käyttämään taloushallinnon ohjelmia, mikäli oma aikanne tai resurssit eivät riitä. Meiltä löytyy eri yhtiömuotojen taloushallinnon monipuolista osaamista sekä käytännön kokemusta useista eri kirjanpito-ohjelmista ja ERP-järjestelmistä. Tarjoamme koulutusta erilaisissa kirjanpidollisissa sekä kannattavuuteen ja budjetointiin liittyvissä asioissa.

Tarvitseeko talousosastosi vahvistusta?

Meiltä löytyy vankkaa ammattitaitoa erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin. Ota yhteyttä, niin jutellaan missä muodossa talouspäällikköpalvelumme soveltuvat teidän yrityksellenne.